HITTA DITT FLYGSTÄLLE

Letar du efter flygställe så har du kommit rätt. Klicka i kartan på önskat ställe för mer information, ta emot vägbeskrivningar eller läs mer om flygstället.

Om du vill veta mer om respektive ställe så följ detaljbeskrivningen på kartan, välj i portfolion eller tag-molnet, baserat på vindriktning, nedanför.

Vi arbetar just nu på att skaffa funktionalitet för att presentera flygställen baserat på vindriktning, få kartor att se bättre ut samt bli mer användarvänliga, skaffa vindrosor till varje flygställe, utöka med nya flygställen och i överlag få allt att fungera på ett tillfredsställande sätt för alla. Tack för tålamodet!

VIKTIGT

Vi tar inget ansvar för flygstället, hur Er flygning utförs eller om särskilda tillstånd krävs för respektive plats. Vi informerar endast om vart flygning har utförts historiskt. Ofta krävs det tillstånd från markägare och/eller tillstånd för luftrummet och dom flesta ställen har lokala restriktioner/flygregler. Om du är det minsta osäker på flygstället så, vänligen, kontakta den lokala flygklubben i området.

Och framför allt; visa hänsyn och var försiktig!

Filtrera utefter

Få vägvisning

Visa alternativ dölj alternativ

Vindriktningar

Sök efter ditt flygställe

0
Backglidningställen
0
Hangställen
0
Vinschställen
0
Bergställen